Turwrap med rester av basstulam
Turopplevelsen heves enda mer med ekstra god mat! Så hvorfor ikke prøve noe annet enn den vanlige brødskiva i turmatpakken? Bruk rester av bassturøkt lammelår i en nydelig wrap som du kan varme på grillen eller over bålet. Garantert suksess for store og små! Se video nederst i artikkelen for fremgangsmåte.
Tidsbruk: 10-15 min
Ingredienser:
- Tortillalefser eller lignende wraps.
- Valgfrie grønnsaker som feks salat, rødløk, tomater og agurk.
- Rester av ferdigstekt lammelår.
- Revet ost.
- Valgfri dressing eller rømme.
Slik gjør du:
- Smør wrapen med valgfri dressing
- Legg ønskede grønnsaker og fyll i wrapen.
- Tilsett ferdigstekt lammelår i biter.
- Strø over revet ost.
- Rull sammen og pakk i aluminiumsfolie.
- Varmes over bål eller grill til osten har smeltet.