Turwrap med rester av basstulam

Turopplevelsen heves enda mer med ekstra god mat! Så hvorfor ikke prøve noe annet enn den vanlige brødskiva i turmatpakken? Bruk rester av bassturøkt lammelår i en nydelig wrap som du kan varme på grillen eller over bålet. Garantert suksess for store og små! Se video nederst i artikkelen for fremgangsmåte.


Tidsbruk: 10-15 min

Ingredienser:

  • Tortillalefser eller lignende wraps.
  • Valgfrie grønnsaker som feks salat, rødløk, tomater og agurk.
  • Rester av ferdigstekt lammelår.
  • Revet ost.
  • Valgfri dressing eller rømme.

Slik gjør du:

  • Smør wrapen med valgfri dressing
  • Legg ønskede grønnsaker og fyll i wrapen.
  • Tilsett ferdigstekt lammelår i biter.
  • Strø over revet ost.
  • Rull sammen og pakk i aluminiumsfolie.
  • Varmes over bål eller grill til osten har smeltet.